Britney Spears en haar partner Sam Ashgari in 2019, bij een filmpremière
NOS Nieuws

Britney Spears gaat weer trouwen, nu curatorschap bijna voorbij is

De Amerikaanse zangeres Britney Spears gaat trouwen met haar vriend, acteur Sam Asghari (27). Spears liet zondag op Instagram haar verlovingsring zien en schreef daarbij: "Ik kan het niet geloven!"

De 39-jarige popster liet dit voorjaar in een getuigenis rond haar curatele weten dat ze graag zou trouwen en een kind krijgen met Asghari, met wie ze nu vijf jaar samen is. Haar bewindvoerders zouden haar dat onmogelijk maken. Inmiddels heeft Spears' vader James, die jarenlang haar bewindvoerder was, laten weten de regeling op te willen heffen.

Persoonlijke crisis

Spears kwam in 2009 onder toezicht van haar vader te staan, in een periode dat ze in een persoonlijke crisis zat. Ze zette begin 2019 haar muziekcarrière tijdelijk op een laag pitje, om zich volledig te kunnen richten op het aanvechten van dit bewindvoerderschap.

Dit is het derde huwelijk voor Britney, die in 2004 nog geen drie dagen getrouwd was met jeugdvriend Jason Alexander. Later dat jaar trad ze in het huwelijk met Kevin Federline, met wie ze twee zoons heeft, die deze maand 16 en 15 worden.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl