De hulpdiensten rukten massaal uit
In samenwerking met
RTV Oost
NOS NieuwsAangepast

Vijf jongeren zwaargewond bij ongeluk Raalte

Bij een eenzijdig ongeluk in de buurt van Raalte in Overijssel zijn vannacht vijf inzittenden van een auto zwaargewond geraakt. Volgens de politie gaat het om jongeren, schrijft RTV Oost. De exacte leeftijden zijn niet bekendgemaakt.

Het ongeluk gebeurde iets voor 03.00 uur op de provinciale weg tussen Wijhe en Raalte. In een flauwe bocht raakte de auto van de weg. Vervolgens schoot het voertuig via een middengeleider naar de andere kant van de weg. Daar ramde de wagen een boom en kwam hij tegen een tweede boom tot stilstand.

Zwaargewonden na botsing bij Raalte

Het kostte de hulpdiensten ruim een uur om alle slachtoffers te bevrijden. De brandweer moest de auto openknippen en met een lier bij de boom wegtrekken. De vijf jongeren zijn in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis gebracht.

Een vader van een van de slachtoffers laat aan RTV Oost weten dat een van de slachtoffers nog in coma wordt gehouden. Met de andere vier zou het naar omstandigheden goed gaan. De jongens kwamen volgens de vader vannacht van een feest in Wijhe.

Advertentie via Ster.nl