De politie in Delft heeft vannacht acht aanhoudingen verricht na een melding van een steekpartij. Twee van de arrestanten zijn gewond geraakt.

De twee zijn behandeld in het ziekenhuis. Over de aard en ernst van hun verwondingen heeft de politie niets bekendgemaakt. De politie onderzoekt nog of er daadwerkelijk is gestoken.

Dit zijn beelden van de aanhoudingen:

Acht aanhoudingen na steekpartij in Delft

De verdachten waren verwikkeld in een ruzie op straat. Dat gebeurde in het zuiden van de stad, niet ver van de Technische Universiteit Delft. Toen de politie ter plaatse kwam na een melding, was de groep nog aan het vechten. De agenten riepen daarop meerdere eenheden op voor extra assistentie.

Alle acht verdachten zitten nog vast. Het gaat om vier mannen van 20, 21, 21 en 22 jaar uit Delft, een 20-jarige man zonder vaste verblijfplaats, een 17-jarige man uit Rotterdam en twee vrouwen van 19 en 22 jaar uit Delft en Zoetermeer. Ze worden verdacht van openlijke geweldpleging.

Waar de ruzie over ging, is nog niet bekend. De politie heeft naast de arrestaties ook een auto in beslag genomen, meldt Omroep West.

STER reclame