MediaTV

Een 21-jarige man is vanochtend rond 06.00 uur neergestoken op de parkeerplaats van een tennisclub in Rozenburg, Zuid-Holland. Toen de politie aankwam, was hij al overleden. Het slachtoffer lag in een auto.

De politie heeft in de omgeving van de tennisclub aan de Koninginnelaan een 17-jarige verdachte aangehouden. Wat het motief is voor de steekpartij, is nog niet bekend. De politie kan nog niets zeggen over de identiteit van het slachtoffer. Naasten zullen eerst worden ingelicht.

Omwonende wakker door herrie

Een omwonende zegt tegen regionale omroep Rijnmond dat haar man vanmorgen wakker werd van herrie: "Hij zei dat hij iets gehoord had bij de auto's op de parkeerplaats en dat hij even ging kijken." Volgens de vrouw hoorde haar man mensen ruziemaken en liep het uit de hand. "Toen is hij naar buiten gegaan, maar hij zag niks. Daarna kwamen er al gauw politieauto's."

Volgens de buurtbewoner wordt de parkeerplaats gebruikt als hangplek: "Er is wel vaker geluid, dus we dachten niet meteen dat het heel erg was", zegt ze tegen de regionale omroep.

De laatste tijd zijn er regelmatig steekincidenten in en rondom Rotterdam, waarbij vaak jongeren betrokken zijn. Zo werd eind juli een 15-jarige jongen uit Rotterdam-Beverwaard neergestoken door een leeftijdsgenoot.

STER reclame