In samenwerking met
NH
NOS Nieuws

Man komt thuis met mysterieuze verwondingen in Tuitjenhorn, mogelijk mishandeld

De politie doet onderzoek naar mysterieuze verwondingen die een 22-jarige man dit weekend heeft opgelopen. "Door geheugenverlies kan het slachtoffer zich niet meer herinneren wat hem is overkomen en hoe hij de verwondingen heeft opgelopen", zegt de politie.

Volgens de politie werd de man vanochtend rond 04.45 uur met diverse verwondingen in en aan zijn gezicht door een onbekende vrouw thuisgebracht bij zijn woning in Tuitjenhorn (NH). Vanwege de ernst van zijn verwondingen is hij naar het ziekenhuis gebracht en daar nagekeken.

De politie vermoedt dat hij het slachtoffer is geworden van een mishandeling maar kan het verhaal niet helemaal in elkaar zetten omdat de man zich niet meer kan herinneren wat er is gebeurd, meldt NH Nieuws.

Getuigen

Wel is duidelijk dat vrienden van de man hem rond 04.00 uur voor het laatst hebben gezien in "de horeca van Schagen" aldus de politie. De man was op dat moment nog niet gewond.

De politie is op zoek naar mensen die de man tussen 04.00 en 04.45 uur hebben gezien in of rond Schagen of Tuitjenhorn. "Ook zoeken wij de onbekende vrouw die hem thuis heeft gebracht."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl