NOS NieuwsAangepast

Podcast Oog: Wat de verkiezingsuitslag zegt over de samenleving en oude apen

De Tweede Kamer telt vanaf deze week zeventien partijen. Een ongekend hoog aantal. Wat zegt dat over onze samenleving? Die vraag kregen hoogleraar politicologie Sarah de Lange, en Sheila Sitalsing: Oog-collega en columnist van de Volkskrant.

Verder een gesprek met publicisten en columnisten Aylin Bilic en Yesim Candan over het manifest 'Laat Lale vrij'. Een karakterschets van het circusechtpaar Diana en Herman Renz. Een column van Patrick Nederkoorn en we vieren de verjaardag van Bokito. Nederlands bekendste gorilla werd deze week 25 jaar.

Deze aflevering van Het Beste uit het Oog kun je hier beluisteren. Bevalt het? Vergeet je dan niet te abonneren!

Onze podcasts:

De Dag: elke werkdag twintig minuten verdieping bij één onderwerp uit het nieuws.

Met het Oog op Morgen: elke dag een overzicht van het nieuws, een blik in de ochtendkranten en het betere journalistieke interview.

De NOS op 3 Tech Podcast: iedere donderdag praten Casper Meijer of Jonna ter Veer en hun gasten je bij over het laatste nieuws uit de wereld van technologie en sociale media.

Het Beste uit het Oog: iedere zaterdag selecteert de redactie van Met het Oog op Morgen de mooiste gesprekken van de afgelopen week.

De Stemming van Vullings en Van der Wulp: elke vrijdag een nieuwe aflevering waarin de politieke week wordt doorgenomen. Gemaakt door NOS en EenVandaag.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl