De locatie van het feestje in Velsen-Noord politie.nl

De politie heeft gisteravond een eind gemaakt aan een illegaal verjaardagsfeestje op een bedrijventerrein in Velsen-Noord. Elf mensen kregen een dubbele boete wegens overtreding van de coronaregels en de avondklok.

De politie kwam in actie na de tip van een voorbijganger, meldt NH Nieuws. Omdat aanvankelijk niet precies duidelijk was waar het feestje plaatsvond, hielden agenten in burger de omgeving een tijdje in de gaten. Ook werd voor alle zekerheid een aantal boa's en de hondeneenheid ter assistentie ingeschakeld.

Jassen en tassen

Toen de politie doorhad waar het feest was en aanbelde, deden twee jongens de deur open. Zij probeerden de agenten ervan te overtuigen dat ze met z'n tweetjes muziek aan het luisteren waren. Daar werd weinig geloof aan gehecht omdat op de vloer een flink aantal jassen en tassen lag.

Binnen troffen de agenten en boa's in alle hoeken en gaten feestgangers aan. Ze hadden zich verstopt in kasten, op toiletten en in andere ruimtes. Uiteindelijk bleken er in totaal elf mensen in het gebouw aanwezig.

Een aantal feestgangers kreeg niet alleen een boete wegens het overtreden van de coronaregels en de avondklok, maar ook een derde boete omdat ze zich niet konden legitimeren.

STER reclame