NOS NieuwsAangepast

Podcast Oog: vrij van Corona, het Haagse matje en muziek vanuit de baarmoeder

Volgens epidemioloog en schrijver Jaap Goudsmid zullen we onszelf steeds vaker moeten wapenen tegen pandemieën. Hij schreef er een boek over met de aanlokkelijke naam Vrij van Corona.

Veertig partijen doen meer aan de komende Tweede Kamerverkiezingen. Met politicoloog Simon Otjes bekeken we de kansen voor de nieuwkomers.

Het Haagse matje: de haarcoupe van onder anderen oud-voetballer Nathan Rutjes fascineerde fotograaf Daniel Heikens zo zeer, dat hij er het boek De Matlas over maakte. Mét foto's uiteraard.

En Spinvis maakte een bijzonder stukje muziek. Namelijk uit de baarmoeder. Hoe klinkt dat?

Deze aflevering van het Beste uit het Oog kun je hier beluisteren. Bevalt het? Vergeet je dan niet te abonneren!

Onze podcasts:

De Dag: elke werkdag twintig minuten verdieping bij één onderwerp uit het nieuws.

Met het Oog op Morgen: elke dag een overzicht van het nieuws, een blik in de ochtendkranten en het betere journalistieke interview.

De NOS op 3 Tech Podcast: iedere donderdag praten Casper Meijer of Jonna ter Veer en hun gasten je bij over het laatste nieuws uit de wereld van technologie en sociale media.

Het Beste uit het Oog: iedere zaterdag selecteert de redactie van Met het Oog op Morgen de mooiste gesprekken van de afgelopen week.

De Stemming van Vullings en Van der Wulp: elke vrijdag een nieuwe aflevering waarin de politieke week wordt doorgenomen. Gemaakt door NOS en EenVandaag.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl