NOS VoetbalAangepast

Wedstrijd Marseille uitgesteld na bestorming trainingscomplex door woedende fans

De wedstrijd van Olympique Marseille tegen Stade Rennes in de Franse voetbalcompetitie gaat niet door, nadat enkele honderden fans van Olympique hebben geprobeerd het trainingscomplex van de club binnen te dringen. Er is nog geen nieuwe datum voor het duel vastgesteld.

De selectie en staf waren waarschijnlijk aanwezig op het trainingscomplex om zich voor te bereiden op de wedstrijd toen woedende fans onder andere rookbommen en vuurwerk naar de ingang van het complex gooiden. Daardoor vloog een aantal bomen vlakbij de ingang in brand.

Trainingscomplex Marseille bestormd door woedende fans

De fans zijn ontevreden over de recente prestaties van de ploeg. Olympique Marseille bezet op dit moment de zesde plaats in de Franse competitie. Uit de laatste acht duels haalde de club maar vijf punten.

Olympique Marseille is in Frankrijk zowel beroemd als berucht vanwege zijn fanatieke supportersschare. Nadat de Portugese trainer André Villas-Boas eerder dit seizoen had aangekondigd aan het einde van competitie de club te zullen verlaten, is de onrust rond Olympique alleen maar groter geworden.

Marseille is niet de enige club waar fans vandaag voor opschudding zorgden. Ook bij Saint-Étienne drongen boze supporters het trainingscomplex binnen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl