Snappen de Real Madrid-spelers wat Zinedine Zidane bedoelt?
NOS VoetbalAangepast

Real verliest ook bij Sjachtar en moet vrezen voor uitschakeling

Real Madrid, dertienvoudig winnaar van de Champions League, moet vrezen voor uitschakeling in de groepsfase. De Spanjaarden verloren met 2-0 bij Sjachtar Donetsk en zakten naar de derde plaats in de groep.

Door de zege nemen de Oekraïners met nog een speelronde te gaan de tweede plaats in de groep over van Real en het onderling resultaat is in het voordeel van Sjachtar.

Inter wint bij Gladbach

Internazionale won met Stefan de Vrij in de basis het andere duel met 3-2 bij Borussia Mönchengladbach. Alle teams staan nu binnen drie punten van elkaar, waardoor er in de laatste speelronde nog van alles mogelijk is.

Na een 1-1 ruststand leek Romelu Lukaku met twee treffers de zege voor Inter veilig te stellen. Alassane Pléa vond daarna nog twee keer het net voor Gladbach, maar de 3-3 werd door scheidsrechter Danny Makkelie afgekeurd.

In aanloop naar het duel met Sjachtar zal Real-trainer Zinédine Zidane ongetwijfeld nog even hebben teruggeblikt op de wedstrijd in Madrid, waar de bezoekers halverwege 3-0 voor stonden en uiteindelijk met 3-2 wonnen.

Sneeuwbui

In Oekraïne - waar de spelers werden getrakteerd op een sneeuwbui - ging het goed mis voor het sterrenensemble van Real. De Madrilenen waren sterker, maar enkel met een schot van Marco Asensio op de paal dicht bij succes.

Na de rust counterde Sjachtar enkele keren gevaarlijk en na aarzelend ingrijpen van de Madrileense defensie, sloeg Dentinho simpel toe. Bij weer een counter, acht minuten voor tijd, schoot Manor Solomon in de korte hoek raak.

Sneeuw bij Sjachtar-Real Madrid, trainer Zinédine Zidane kijkt toe

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl