Politie rolt drugslab op in Mill
In samenwerking met
Omroep Brabant
NOS Nieuws

Politie rolt drugslabs op in Noord-Brabant, zes arrestaties

De politie heeft vanmiddag in Noord-Brabant twee drugslabs opgerold. In Eersel werd een laboratorium gevonden waar mogelijk synthetische drugs werden geproduceerd. Korte tijd later werd er opnieuw een laboratorium ontdekt, dit keer in Mill. Zes personen zijn aangehouden.

Voor het drugslab in Eersel heeft de politie vijf verdachten opgepakt. Twee van hen zijn aangehouden na een korte achtervolging en had een andere man zich enige tijd verschanst op het dak.

Het laboratorium in Mill bevond zich in een schuur die vol stond met apparatuur waarmee synthetische drugs worden gemaakt. Daar is een persoon aangehouden.

Het onderzoek naar de twee laboratoria is nog in volle gang. Een zwaarbewapend politieteam bewaakt vanavond het drugslab in Mill. "Het drugslab is later op de middag gevonden. Nog niet alles is opgeruimd, zo staan er nog ketels en bepaalde grondstoffen", legt een woordvoerder van de politie uit aan Omroep Brabant. "We willen niet dat andere criminelen de boel leeghalen om drugs mee te maken."

Advertentie via Ster.nl