NOS NieuwsAangepast

Jouw vragen beantwoord in nieuwe 'Coronavirus: feiten en fabels'

Nu de tweede coronagolf een feit is, zijn vorige week de maatregelen opnieuw aangescherpt. Wat betekenen die maatregelen? Hoe zit het met mondkapjes? Welke rol speelt ventilatie in de verspreiding van het virus? En hoe zit het nu met het testbeleid in Nederland?

Deze en veel meer vragen over covid-19 komen straks aan bod in het NOS-programma Het coronavirus: feiten en fabels. Daarin staan de vragen van het publiek centraal. Die kun je insturen via coronavragen@nos.nl en via de sociale mediakanalen van de NOS: Facebook, Twitter en Instagram. Gebruik daarbij de hashtag #coronavragen. Presentatoren Winfried Baijens en Saïda Maggé leggen de vragen live voor aan deskundigen.

Het coronavirus: feiten en fabels is om 20.30 uur te zien op NPO 1. Het programma wordt met gebarentolk uitgezonden op digitaal themakanaal NPO Nieuws, bij KPN te vinden op kanaal 43, bij Ziggo op kanaal 501, bij T-Mobile op kanaal 260 en online via NPO Start.

De uitzending is ook te bekijken via een livestream op NOS.nl, de NOS-app, NOS-Facebookpagina, ons YouTube-kanaal en vanaf 21.05 uur (Nederlandse tijd) wereldwijd via BVN.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl