Deceptie voor Robben: hij valt geblesseerd uit bij rentree Deze video is alleen in Nederland te bekijken.

De rentree op de Nederlandse velden is voor Arjen Robben in een regelrechte deceptie ontaard. De aanvaller van FC Groningen moest zich in het duel met zijn oude club PSV al binnen een halfuur laten vervangen met een blessure.

Nadat hij een pass had gegeven, maakte de 36-jarige Robben plotseling het gebaar dat hij naar de kant wilde. Meteen trok hij zijn shirt uit en trok hij zich terug in de catacomben. Het is niet precies duidelijk waar hij last van heeft.

Vermoedelijk kampt de oud-international met liesklachten, liet Danny Buijs doorschemeren. "Of ik daar niet onder de indruk van ben? Ik weet niet precies wat er aan de hand is. Maar maandag of dinsdag horen we wel hoe erg het is", aldus de trainer van de Groningers.

Robben zelf was direct na afloop naar huis gegaan en niet voor commentaar bereikbaar.

Arjen Robben kan niet meer verder Pro Shots

Robben speelde tussen 2000 en 2004 voor FC Groningen en PSV in de eredivisie. Zijn succesvolle carrière in het buitenland en Oranje werd ook gekenmerkt door veel blessures, waardoor de Groningers een speciaal traject met de aanvaller hadden uitgezet op weg naar zijn rentree.

Ook Roger Schmidt, trainer van PSV, had het te doen met Robben. "Ik hoop dat hij snel weer fit wordt, het is een speler van wereldklasse. Geweldig om die in de competitie te hebben."

Eerste goal

Na een voetballoos jaar pikte Robben deze zomer de draad weer op in Groningen, na zijn afscheid bij Bayern München een jaar eerder. Een week geleden maakte hij zijn eerste goal, in een oefenduel met Arminia Bielefeld.

Statistieken FC Groningen-PSV

STER reclame