NOS NieuwsAangepast

Podcast Het Oog: Drillrap, memoires Lubbers en wint Dumoulin de Tour?

Enkele weken geleden werd een 19-jarige jongen doodgestoken op de Scheveningse Pier. Zijn dood wordt gelinkt aan het muziekgenre drillrap. Met advocaat Vito Shukrula leggen wie die rapvorm eens onder de loep.

En we hadden voor het eerst in tien jaar een Surinaamse minister in onze studio. Minister van buitenlandse zaken, Albert Ramdin, kwam naar Nederland om de betrekkingen tussen Nederland en Suriname te versterken.

25 jaar lag het op de plank. Want het was te explosief om te worden uitgegeven. Maar nu is dat alsnog gebeurd. Met zoon Bart Lubbers namen we de politieke memoires van Ruud Lubbers door.

Gaat Tom Dumoulin dit jaar de Tour winnen? Patrick Bernhart, auteur van Tom Dumoulin, een wielerlegende in wording, vertelde over de kansen voor de wielrenner, die al eens tweede werd in La Grande Boucle.

Deze aflevering van de podcast Het Oog kun je hier beluisteren. Bevalt het? Vergeet dan niet je te abonneren. Elke werkdag verschijnt dan vanzelf een nieuwe aflevering in je lijst.

Onze podcasts:

De Dag: elke werkdag hoor je bij De Dag gesprekken die nét even verder graven, verteld door betrokkenen en journalisten van alle omroepen.

Met het Oog op Morgen: elke dag een overzicht van het nieuws, een blik in de ochtendkranten en het betere journalistieke interview.

De NOS op 3 Tech Podcast: iedere donderdag praten Casper Meijer of Jonna ter Veer en hun gasten je bij over het laatste nieuws uit de wereld van technologie en sociale media.

Het Beste uit het Oog: iedere zaterdag selecteert de redactie van Met het Oog op Morgen de mooiste gesprekken van de afgelopen week.

De Stemming van Vullings en Van der Wulp: elke vrijdag een nieuwe aflevering waarin de politieke week wordt doorgenomen. Gemaakt door NOS en EenVandaag.

NOS Voetbalpodcast: iedere maandag nemen voetbalcommentatoren de week door, met anekdotes van experts en vooruitblikken op komende wedstrijden.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl