Robben traint individueel om fit te worden
NOS Voetbal

Robben niet fit genoeg voor eerste groepstraining FC Groningen

Arjen Robben moet de eerste groepstraining van het seizoen van FC Groningen aan zich voorbij laten gaan. De teruggekeerde 36-jarige vleugelaanvaller is nog niet fit genoeg om zich maandag bij de selectie te voegen.

"We zijn met z'n allen heel optimistisch en positief gestemd. Ik voorop. Dat is onveranderd, maar ik had me maandag graag met mijn teamgenoten laten zien. Tegelijkertijd is het vele malen belangrijker dat ik er bij de start van het seizoen sta, dan bij de eerste groepstraining", aldus Robben op de site van FC Groningen.

De club wil geen enkel risico nemen met de blessuregevoelige linkspoot. Robben: "De specialisten binnen de club hebben geadviseerd dit niet te doen. We willen liever twee dagen later dingen doen die we in deze fase van het werken aan de comeback verantwoord vinden, dan één dag te vroeg."

Besloten trainingen

De eerste training van het seizoen wordt normaal gesproken door veel supporters bezocht, maar vanwege de coronacrisis is dat nu anders. De trainingen zijn voorlopig besloten en niet toegankelijk voor publiek.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl