NOS Voetbal

Balotelli mag trainingscomplex Brescia niet op: 'Ligt aan mij, zeggen ze'

Balotelli komt er niet in bij Brescia: 'Ze zeggen dat het aan mij ligt'

Daags na berichten in de Italiaanse media dat Mario Balotelli op straat is gezet door Brescia, is de spraakmakende aanvaller dinsdag gewoon naar de club gekomen om te trainen. Zonder succes.

Balotelli kwam het complex van Brescia niet op. Hij sprak kort met een medewerker van de club, maar de poort bleef dicht. "Ze zeggen dat het aan mij ligt...", zei Balotelli door zijn autoraam tegen aanwezige journalisten. Daarna vertrok hij.

Maagproblemen

Balotelli kwam vorige week weer eens niet opdagen bij de training van Brescia. Naar eigen zeggen omdat hij maagproblemen had. Vervolgens zou hij het medische attest dat hem weer fit verklaart, te laat hebben aangevraagd waardoor hij dinsdag onverzekerd aan de training zou moeten meedoen.

AFP
Mario Balotelli wordt geweigerd bij het hek

Volgens onder meer La Gazzetta dello Sport en Sky Italia is Brescia bezig met het ontbinden van Balotelli's contract. Voorzitter Massimo Cellino noemde de oud-speler van Manchester City, AC Milan en Internazionale vorige week nog "een rare gozer".

De Italiaanse Serie A wordt over drie weken hervat. Brescia staat op de laatste plaats. Balotelli maakte dit seizoen vijf goals in negentien duels.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl