Timo Werner gaat naar verluidt 220.000 euro per week verdienen in Londen Pro Shots

Chelsea lijkt de strijd om Timo Werner te hebben gewonnen. Verschillende Duitse en Engelse media melden dat de spits van de Duitse nationale ploeg voor 55 miljoen euro overkomt van RB Leipzig.

Werner verlengde in augustus zijn contract bij Leipzig, maar liet in zijn nieuwe verbintenis een clausule opnemen dat hij tot 15 juni 2020 voor 55 miljoen weg mocht. Die deadline is waarschijnlijk de reden dat Chelsea nu al toeslaat, in plaats van aan het einde van het seizoen.

Topsalaris

Ook Bayern München, Liverpool en Manchester United werden met Werner in verband gebracht, maar Chelsea heeft de 24-jarige goalgetter verleid met een salaris van zo'n 220.000 euro per week.

Daarnaast zou Liverpool, dat lange tijd op pole position leek te liggen, op dit moment niet bereid zijn de transfersom op tafel te leggen.

Timo Werner is 29-voudig international van Duitsland Pro Shots

Werner is bezig aan een indrukwekkend seizoen, met 25 goals en 7 assists in 29 Bundesliga-wedstrijden. In de Champions League was hij daarnaast nog eens goed voor 4 doelpunten en 2 assists in 8 duels.

Ziyech

Chelsea verzekerde zich eerder al van de diensten van Hakim Ziyech. De 27-jarige Marokkaans international komt voor 40 miljoen euro over van Ajax.

STER reclame