NOS Voetbal

Voetbalster Van den Berg vertrekt bij Valencia

Voetbalster Mandy van den Berg vertrekt na 2,5 jaar bij de Spaanse club Valencia. Dat heeft de voormalig Oranje-aanvoerder (90 interlands) bekend gemaakt via social media. Het is nog niet duidelijk waar de 29-jarige Van den Berg haar carrière vervolgt.

"Na 2,5 jaar Valencia heb ik de club laten weten niet verder te gaan in en bij Valencia. Het is tijd voor een nieuwe stap. Het was een eer en ik kijk vol trots terug op mijn tijd hier bij deze prachtige club", schrijft Van den Berg.

Pro Shots
Mandy van den Berg als speelster van Oranje

Van den Berg begon haar carrière in Nederland bij ADO Den Haag. Via de Zweedse en Noorse competitie kwam ze in 2016 bij Liverpool terecht. Na een avontuur bij Reading koos ze voor de Spaanse competitie.

"Voordat ik tekende bij Valencia twijfelde ik of ik nog wilde voetballen. Maar wat ben ik blij dat ik toen mijn handtekening onder het contract heb gezet. Ik heb het plezier in het voetbal volledig teruggevonden, zoals ik dat had toen ik als klein meisje begon met voetballen", aldus Van den Berg.

Mandy van den Berg hield begin april voor de NOS een videodagboek bij over hoe zij in Valencia de quarantaine doorbracht:

Videodagboek voetbalster Van den Berg vanuit stil Valencia

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl