LeBron James
NOS Sport

LeBron James: 'Niemand moet zich met beëindiging NBA-seizoen bezighouden'

LeBron James wil niets weten van een definitieve stopzetting van de NBA, de hoogste Amerikaanse basketbalcompetitie. "Niemand moet zich met een beëindiging van het seizoen bezighouden."

De sterspeler van Los Angeles Lakers reageerde via Twitter verontwaardigd op enkele clubdirecteuren en spelersmanagers die daarop zinspeelden. "Ik zag een paar verhalen van directieleden en makelaars over de beëindiging van het seizoen. Daar is werkelijk niets van waar", schreef James.

"Niemand die ik ken, heeft zoiets gezegd. Zodra het veilig is, willen we graag ons seizoen voltooien. Ik ben er klaar voor en ons team is er klaar voor", vervolgde de 35-jarige basketballer.

De NBA ligt sinds 11 maart stil vanwege de coronapandemie. Nadat de Franse speler Rudy Gobert van Utah Jazz positief was getest, besloot de organisatie direct in te grijpen.

De dikbetaalde basketballers uit de NBA nemen vanaf 15 mei genoegen met 25 procent minder salaris. Tot 8 mei blijven de trainingsfaciliteiten van de NBA-clubs sowieso gesloten.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl