Het was de week van het proces tegen Gökmen T., de man die vorig jaar vier mensen doodschoot in een tram in Utrecht. Hij schold, stak zijn middelvinger op en spuugde naar de rechters en zijn advocaat. Hij werd meerdere keren verwijderd uit de rechtszaal vanwege zijn gedrag, waar zelfs zijn advocaat naar eigen zeggen stil van werd. Niets leek indruk op hem te maken, behalve misschien het spreekrecht van één van de slachtoffers: Eline. Haar advocaat Arlette Schijns was te gast in NOS Met het Oog op Morgen.

Verder hoor je Willy Wartaal in deze wekelijkse podcast met de mooiste gesprekken. We kennen hem als lid van De Jeugd van Tegenwoordig, maar hij bracht deze week zijn eerste solo-album uit.

Ook schuift Alfred Bout aan. Hij is doof en werkt aan een Bijbel in Nederlandse gebarentaal. Alfred vertelt hoe hij als dove gelovige het Bijbelverhaal heeft geleerd.

Onze podcasts:

De Dag: Elke werkdag hoor je bij De Dag gesprekken die nét even verder graven, verteld door betrokkenen en journalisten van alle omroepen.

De NOS op 3 Tech Podcast: iedere donderdag praten Jonna ter Veer en haar gasten je bij over het laatste nieuws uit de wereld van technologie en sociale media.

De Weerman: iedere week duiken weerman Peter Kuipers Munneke en Fleur Wallenburg in een opvallend weerfenomeen.

Met het Oog op Morgen: elke dag een overzicht van het nieuws, een blik in de ochtendkranten en het betere journalistieke interview.

Het Beste uit het Oog: iedere zaterdag selecteert de redactie van Met het Oog op Morgen de mooiste gesprekken van de afgelopen week.

De Stemming van Vullings en Van der Wulp: Elke vrijdag een nieuwe aflevering waarin de politieke week wordt doorgenomen. Gemaakt door NOS en EenVandaag.

NOS Voetbalpodcast: iedere maandag nemen voetbalcommentatoren de week door, met anekdotes van experts en vooruitblikken op komende wedstrijden.

NOS Formule 1-podcast: Amber Brantsen neemt met oud-coureur Jan Lammers en verslaggever Louis Dekker iedere maandag na een Grand Prix de race door.

POEN: De podcast over economisch nieuws. Verslaggevers Charlotte Waaijers en Nik Wouters duiken iedere dinsdag in een ontwikkeling in de wereld van het geld. Waardoor je beter begrijpt hoe de economie werkt en wat je ermee moet.

STER reclame