Vinicius Junior heeft gescoord voor Real Madrid tegen Barcelona

Eindelijk wint Real weer van Barcelona en dat leidt direct tot koppositie

Real Madrid heeft voor het eerst in acht wedstrijden weer eens gewonnen van FC Barcelona. De Koninklijke zegevierde in Bernabeu met 2-0 en nam daarmee de koppositie over van de Catalanen, die nu op één punt volgen.

Real had voor rust veelvuldig de bal, maar een goede eindpass ontbrak vaak, waardoor kansen uitbleven.

Gemiste kansen Barcelona

Barcelona, met Frenkie de Jong in de basis, werd wel een paar keer gevaarlijk, maar Arthur, Lionel Messi en Antoine Griezmann misten.

Lionel Messi vindt zijn draai niet tegen Real Madrid

Na rust was Real veel dreigender. Nadat Isco twee keer dicht bij een goal was geweest, scoorde Vinicius Junior (via het been van Gerard Pique) wel.

Barcelona trachtte daarna wel de druk op te voeren, maar Real hield eenvoudig stand en in de extra tijd maakte Mariano Diaz een minuut na zijn invalbeurt ook nog de 2-0.