Bekijk de samenvatting van ADO Den Haag-Heracles Almelo Deze video is alleen in Nederland te bekijken.

ADO Den Haag heeft aan het duel met Heracles Almelo een punt overgehouden. Het bleef in Den Haag bij 0-0.

De thuisploeg begon aanvallend, zonder voor veel gevaar te zorgen. Gaandeweg nam Heracles het initiatief over en dat leidde wel tot kansen. De grootste was voor Cyriel Dessers. De eredivisietopscorer leverde bij het Haagse doel een mislukte volley af. Met een geplaatste inzet was ook Delano Burgzorg bijna succesvol.

Na rust toonde ADO zich feller en het was Heracles-doelman Janis Blaswich die zijn ploeg bij een grote kans van Omar Bogle en Lex Immers knap voor schade behoedde. In de rommelige slotminuten zochten beide ploegen tevergeefs naar een gaatje.

Matige reeks ADO onder Pardew

ADO Den Haag presteert nog niet best onder leiding van Alan Pardew, die sinds begin dit jaar aan het roer staat van de Haagse club. Het eerste duel onder leiding van de ervaren Engelsman werd nog gewonnen van RKC Waalwijk, maar uit de laatste zes wedstrijden werden nog maar drie punten gehaald.

Tegenstander Heracles weet de laatste tijd op vreemde bodem niet meer te winnen. Uit de laatste vier uitwedstrijden peurde de Almelose club slechts een punt.

'Saaie 0-0', beaamt topscorer Dessers, Immers ziet vooruitgang bij ADO
Statistieken ADO Den Haag-Heracles Almelo

STER reclame