Daley Blind komt met Ajax in actie in de Europa League ANP

Het is de dag van de returns in de Europa League. Ajax en AZ gaan zich via respectievelijk Getafe en LASK Linz richting de achtste finales proberen te wurmen. En in Berlijn zijn er nieuwe medaillekansen voor Nederland bij de WK baanwielrennen.

De voetbalduels zijn live te volgen in een extra vroege uitzending van Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1 en via ons liveblog. AZ trapt een week na de 1-1 in Alkmaar om 18.55 uur af in Linz.

Ajax gaat vanaf 21.00 uur proberen om in de Johan Cruijff Arena de 2-0 nederlaag in Spanje van vorige week weg te poetsen. Beelden van de wedstrijden zijn te zien in het late Journaal op NPO 1.

WK baanwielrennen dag twee

De WK baanwielrennen beginnen aan dag twee. Bij de mannen komen Theo Bos, Jeffrey Hoogland, Matthijs Büchli en Harrie Lavreysen in actie op de keirin, Roy Eefting op het onderdeel scratch.

Bij de vrouwen staan Laurine van Riessen en Shanne Braspennincx aan de start bij de sprint.

De WK zijn live te volgen via een livestream vanaf 18.10 uur op NOS.nl en in de NOS-app. Beelden zijn ook te zien in het Sportjournaal van 18.45 uur op NPO 1, het late Journaal op NPO 1 en daarop aansluitend Studio Sport Extra.

De uitzendingen van donderdag 27 februari

13.10 uur Sport in Lunchjournaal NPO 1
18.30 uur Stream WK baanwielrennen NOS.nl en NOS-app
18.45 uur Sportjournaal NPO 1
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
23.35 uur Late Journaal NPO 1
00.00 uur Studio Sport Extra NPO 1

STER reclame