Görkem Saglam Pro Shots

Willem II heeft zich versterkt met Görkem Saglam. De 21-jarige Duits jeugdinternational wordt transfervrij overgenomen van Vfl Bochum waar hij dit seizoen nog niet in actie kwam.

De Tilburgse club is bezig aan een uitstekend seizoen en bezet na negentien speelrondes de derde plek, achter Ajax en AZ. Trainer Adrie Koster kan echter niet beschikken over een brede selectie. Zeker na het vertrek van Jhonny Quinónez, die terugkeerde naar zijn geboorteland Ecuador, is versterking zeer welkom.

Groot talent

Saglam gold enkele jaren geleden als een groot talent in Duitsland. De aanvallende middenvelder doorliep alle nationale jeugdteams, maar een doorbraak bij Bochum zat er niet in.

Bij de 2.Bundesliga-club speelde Saglam dertig duels in de hoofdmacht. Daarin scoorde hij twee keer en gaf hij twee keer een assist. Dit seizoen is de Duitser op een zijspoor beland, waardoor hij transfervrij mocht vertrekken.

In Tilburg komt Saglam landgenoten Timon Wellenreuther en Mats Köhlert tegen. Ook de Griekse spits Vangelis Pavlidis heeft een verleden bij Bochum.

STER reclame