NOS Voetbal

De sport van zondag bij de NOS

Nog geen eredivisievoetbal, toch is er vandaag meer dan genoeg sport. Zo vinden in Leeuwarden de NK shorttrack plaats en wordt er bij het veldrijden gestreden om de DVV Trofee Brussel. Beelden van beide evenementen zijn te zien in Studio Sport, vanaf 19.00 uur op NPO 1, NOS.nl en de NOS-app.

Daarin ook voorbeschouwingen op het OKT van het volleybal. Het toernooi voor de mannen begint komende week in Berlijn, de vrouwen moeten aan de bak in Apeldoorn.

Arne Slot

Ook spreken we uitgebreid met AZ-trainer Arne Slot. Met hem blikken we terug op de uiterst succesvolle eerste seizoenshelft en blikken we vooruit op het restant van het seizoen. De reportage met Slot is te zien in het Sportjournaal en vanaf 14.00 uur te horen bij Langs de Lijn op NPO Radio 1.

In het radioprogramma ook aandacht voor groundhoppen (het bezoeken van buitenlandse voetbalstadions) en interviews met Marianne Timmer en Guus Hiddink.

Om 22.10 uur is het tijd voor Andere Tijden Sport op NPO 1, tevens te zien op NOS.nl en de NOS-app. Met in deze aflevering: Lenie van der Hoorn, de onzichtbare winnares van de Elfstedentocht van 1985.

Uitzendingen

14.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
19.00 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl en NOS-app
22.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
22.10 uur Andere Tijden Sport: Lenie van der Hoorn NPO 1, NOS.nl en NOS-app

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl