NOS Sport

Aflevering 4 Wintersquad: Niek van der Velden en Niki Wories

Acht wintersporters geven ons dit seizoen een kijkje in de keuken. Hoe trainen ze, waar wonen ze en wat doen ze in hun vrije tijd? Het is te volgen op het YouTube-kanaal van NOS Sport.

Deze week in aflevering vier van de serie: snowboarder Niek van der Velden en kunstrijdster Niki Wories:

Van der Velden is in China om deel te nemen aan de wereldbekerwedstrijden Big Air, maar hij gaat met griep de kwalificatie in. De wedstrijd is in Peking, op de schans voor de Olympische Spelen van 2022.

Nadat Van der Velden in actie is geweest, gaat hij ook nog even op de toeristische toer: hij brengt een bezoek aan de Chinese Muur.

Kijken naar schaatsen

Wories gaat deze week de sportschool in en gaat eens kijken naar schaatsen. Wel van een iets andere orde dan haar eigen discipline. Ze zit op de tribune bij een ijshockeywedstrijd van de Montreal Canadians. Vlak voordat ze naar Nederland reist om Kerst te vieren, krijgt ze nog mooi nieuws te horen.

De zogenoemde Wintersquad bestaat verder uit schaatsers Dai Dai Ntab, Thomas Geerdinck en Antoinette de Jong, shorttrackers Lara van Ruijven en Jasper Brunsmann en paralympisch zitskiër Jeroen Kampschreur.

Bekijk hieronder de eerdere afleveringen:

Bekijk hieronder de introductieaflevering van Wintersquad:

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl