Feyenoord-aanvaller Steven Berghuis
NOS Sport

De sport van donderdag bij de NOS

Feyenoord hoopt op een ontsnapping via de Europa League-achterdeur, AZ speelt op Old Trafford en Raymond van Barneveld over zijn laatste WK darts. Dat en meer in de sport van donderdag.

Om 21.00 uur gaat de bal rollen in Porto, waar Feyenoord moet winnen om nog kans te maken op een vervolg in de Europa League. Alleen als Rangers FC ook wint van Young Boys bekeren de Rotterdammers verder.

AZ is al door, maar speelt een fraaie wedstrijd in een van de meest iconische stadions van Europa: Old Trafford. FC Porto-Feyenoord en Manchester United-AZ zijn te volgen via een liveblog op NOS.nl en in de NOS-app en via Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1.

Een samenvatting van beide wedstrijden en het duel van het al uitgeschakelde PSV zie je in het late NOS-journaal, rond 0.00 uur op NPO 1.

AZ speelt in een van de meest iconische stadions van Europa: Old Trafford

Raymond van Barneveld gaat op voor zijn laatste toernooi in zijn lange loopbaan, de WK darts. De wereldkampioen van 2007 blikt in Nieuwsuur, 22.40 uur op NPO 2, vooruit op dat toernooi, dat voor hem zaterdag begint met een partij tegen Darin Young.

De uitzendingen van donderdag

13.10 uur Sport in Lunchjournaal NPO 1
18.00 uur Liveblog: Europa League NOS.nl en NOS-app
18.45 uur Sportjournaal NPO 1
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2
0.00 uur Sport in NOS Journaal NPO 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl