Sergej Milinkovic-Savic en Luiz Felipe scoorden beiden voor Lazio

Lazio bezorgt Juventus eerste nederlaag van seizoen

Juventus is in Rome tegen de eerste nederlaag van het seizoen aangelopen. Op bezoek bij Lazio verloor de ploeg van Matthijs de Ligt met 3-1.

Juventus begon nog prima aan het duel. Met name Paulo Dybala was in vorm en gaf halfweg de eerste helft een pass op Rodrigo Betancur, wiens voorzet door Cristiano Ronaldo werd binnengetikt.

Op slag van rust kreeg Juventus toch de 1-1 om de oren: Luis Alberto zette voor en Luiz Felipe kopte raak.

Nadat Dybala geklungel van Lazio-goalie Thomas Strakosha niet had afgestraft, kwam Juventus met tien man (door rood Juan Cuadrado) in grote problemen.

De elfde assist dit seizoen van Alberto stelde Sergej Milinkovic-Savic, die De Ligt aftroefde, in staat 2-1 te maken. Ciro Immobile miste een penalty, maar Felipe Caicedo maakte toch 3-1.

Lazio blijft door de overwinning in het spoor van Juventus en koploper Internazionale, dat vrijdagavond voor eigen publiek op 0-0 bleef steken tegen AS Roma.