Tien RKC-spelers slepen in allerlaatste minuut gelijkspel uit het vuur

Bekijk de samenvatting van RKC Waalwijk - FC Emmen

RKC Waalwijk heeft met veel strijdlust zijn vijfde punt van het seizoen behaald. Thuis tegen FC Emmen maakte de hekkensluiter van de eredivisie er in de laatste minuut met een man minder 1-1 van.

Michael de Leeuw, kalm in stelling gebracht door Marko Kolar, had de bezoekers na een kwartier op voorsprong gezet met een van richting veranderd schot.

Michael de Leeuw heeft Emmen op voorsprong gezet

De thuisploeg ging op zoek naar de 1-1, maar dat gebeurde zo omzichtig dat er weinig gevaar uit voortkwam. Emmen was bij tegenstoten dreigender.

Magere vertoning

RKC krijgt ondanks de magere resultaten vaak complimenten voor het vertoonde spel, maar voor lof was dit keer weinig aanleiding. Pas ver in de tweede helft zorgden de Brabanders echt voor gevaar.

De beste kansen kwamen toen de ploeg na twee keer geel voor Hans Mulder met tien man stond en Sylla Sow de late 1-1 binnen tikte.