Willem II geeft zege weg op bezoek bij ADO

Bekijk de samenvatting van ADO Den Haag - Willem II

Willem II heeft de kans laten liggen op de derde plaats in de eredivisie. De Tilburgers domineerden bijna de hele wedstrijd bij ADO Den Haag, maar gaven in de slotminuten toch nog een voorsprong uit handen: 3-3.

ADO bakte er in de eerste helft niets van en Willem II kon heerlijk zijn gang gaan. Freek Heerkens scoorde al snel uit de rebound en Vangelis Pavlidis maakte er kort voor rust 0-2 van.

De voorsprong van Willem II had groter kunnen zijn, maar door slordig afronden van de bezoekers en goed ingrijpen van ADO-doelman Luuk Koopmans bleef de schade voor de thuisploeg beperkt.

Na een fraaie actie van Crysencio Summerville maakte Tomás Necid de 1-2, maar Willem II was vervolgens weer superieur. Mede dankzij Koopmans scoorde alleen Pavlidis en dus bleef ADO hoop houden.

En die hoop bleek niet ijdel. In de slotfase scoorde eerst Necid met een kopbal en zorgde Goossens er vervolgens met een prachtige knal voor de ADO toch nog een punt aan het duel overhield.