NOS Sport

De sport van zaterdag bij de NOS

Vandaag is de dag dat het Nederlands elftal zich kan plaatsen voor het EK. Een gelijkspel in de kwalificatiewedstrijd in Noord-Ierland volstaat. Het duel begint om 20.45 uur en is live te zien op NPO 3, NOS.nl en in de NOS-app.

Om 19.48 uur begint op NPO 1 de voorbeschouwing van de wedstrijd met Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart. Vanaf 20.15 uur is dit te zien op NPO 3. Ook op NPO Radio 1 staat de wedstrijd centraal.

Op NOS.nl en in de NOS-app worden in een liveblog naast het duel van Nederland met Noord-Ierland ook de andere EK-kwalificatiepoules in de gaten gehouden.

Wereldbeker schaatsen in Minsk

Verder is het de tweede dag van de wereldbeker schaatsen in het Wit-Russische Minsk. Het schaatsen is vanaf 13.00 uur live te zien op NOS.nl en in de NOS-app. Op NPO 1 schakelen we om 16.30 uur in met de samenvattingen. Bekijk het programma van de afstanden hieronder.

Het schaatsprogramma van zaterdag

Dan is er ook aandacht voor het veldrijden. In Tabor, Tsjechië, wordt een wereldbekerwedstrijd verreden. Om 13.00 uur beginnen de vrouwen en vanaf 14.30 uur is het de beurt aan de mannen. Beide wedstrijden zijn live te zien op NOS.nl en in de NOS-app.

In de reguliere Studio Sport-uitzending om 23.45 uur op NPO 1 zenden we samenvattingen uit van Oranje en het schaatsen. Ook is er aandacht voor de Formule 1-kwalificatie in Brazilië, wereldbeker veldrijden in Tabor en dressuurruiter Edward Gal die eenmalig meedoet aan een menwedstrijd.

Uitzendingen

13.00 uur Schaatsen: wereldbeker Minsk NOS.nl en NOS-app
13.00 uur Veldrijden: wereldbeker Tabor (vrouwen) NOS.nl en NOS-app
14.30 uur Veldrijden: wereldbeker Tabor (mannen) NOS.nl en NOS-app
16.30 uur Studio Sport Schaatsen NPO 1, NOS.nl en NOS-app
19.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
19.48 uur Voorbeschouwing Noord-Ierland - Nederland NPO 1
20.15 uur Noord-Ierland-Nederland NPO 3, NOS.nl en NOS-app
23.45 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl en NOS-app

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl