Mathieu van der Poel prolongeerde vorig jaar zijn Europese titel veldrijden
NOS Sport

De sport van zondag bij de NOS

Veldrijden en voetbal staan deze zondag centraal in de sportuitzendingen van de NOS. In Italië verdedigen Mathieu van der Poel en Annemarie Worst hun Europese titels, in de eredivisie komen Ajax en PSV in actie en Oranje onder 17 speelt in de kwartfinales van het WK.

Zowel de vrouwen- als de mannenwedstrijd bij de Europese kampioenschappen veldrijden is rechtstreeks te zien in Studio Sport, op NPO 1, via NOS.nl en in de NOS-app. De vrouwen starten om 13.50 uur, de rit van de mannen begint om 15.20 uur.

Ajax en PSV in actie

In speelronde 13 van de eredivisie staan nog vijf duels op het programma. Ajax trapt om 12.15 uur af tegen FC Utrecht, PSV gaat om 14.30 uur op bezoek bij Willem II.

Verder staan FC Twente-PEC Zwolle (14.30 uur), Feyenoord-RKC Waalwijk (16.45 uur) en AZ-FC Emmen (20.00 uur) op het menu.

Alle duels zijn te volgen in een liveblog op NOS.nl, in de NOS-app en vanaf 14.00 uur ook via Langs de Lijn op NPO Radio 1.

  • NOS
    Programma en uitslagen speelronde 13
  • NOS
    Stand eredivisie

De samenvattingen van de middagwedstrijden zijn om 19.00 uur te zien in Studio Sport Eredivisie op NPO 1. Die van AZ-FC Emmen volgt later op de avond in Studio Voetbal (NPO 1, 22.25 uur).

Presentator Sjoerd van Ramshorst bespreekt in dat programma ook het belangrijkste voetbalnieuws met oud-voetballers Pierre van Hooijdonk, Rafael van der Vaart, Theo Janssen en sportjournalist Kees Jansma.

In Studio Voetbal ook een samenvatting van de kwartfinale van Nederland-Paraguay op het WK onder 17 in Brazilië. De wedstrijd in Vitoria begint om 20.30 uur en is live te zien op NOS.nl en in de NOS-app.

Baanwielrennen, shorttrack en hockey

Vanaf 17.00 uur zijn in Studio Sport live de wereldbekerwedstrijden baanwielrennen te zien, met de madison en finales op de keirin voor vrouwen en de afvalkoers voor mannen.

In dezelfde uitzending ook een lange samenvatting van Kampong-Amsterdam in de hoofdklasse hockey voor mannen, de wereldbekerwedstrijden shorttrack in Montreal en een samenvatting van Jumping Indoor Maastricht.

De uitzendingen van zondag 10 november

11.30 uur Liveblog eredivisie: speelronde 13 NOS.nl en NOS-app
13.10 uur Studio Sport (met o.a. EK veldrijden) NPO 1, NOS.nl en NOS-app
14.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
18.10 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl en NOS-app
19.00 uur Studio Sport Eredivisie NPO 1, NOS.nl en NOS-app
20.30 uur WK onder 17: Nederland-Paraguay NOS.nl en NOS-app
22.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
22.25 uur Studio Voetbal NPO 1, NOS.nl en NOS-app

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl