Heracles schiet er zes in en vergroot zorgen VVV

Bekijk de samenvatting van Heracles Almelo - VVV-Venlo

Heracles Almelo heeft thuis een pover VVV-Venlo met 6-1 overklast. VVV leed al zijn zevende nederlaag op rij met als ontluisterende doelcijfers: 3 voor, 25 tegen.

Heracles was vanaf het begin sterker en kwam halverwege de eerste helft op 1-0 door een bekeken schot van Alexander Merkel. Silvester Van der Water bepaalde de ruststand op 2-0 met een fraai schot na een dito aanval.

VVV kreeg na rust zijn beste kans via John Yeboah, wiens inzet door keeper Janis Blaswich werd gestopt. Maar het verzet van de Limburgers werd al snel gebroken toen Cyriel Dessers het op zijn heupen kreeg.

De Belg tekende zelf voor de 3-0, gaf de assist bij Mauro Júniors 4-0, maakte de 5-0 na zwak verdedigen en de 6-1 met een schot in de verre hoek. Peter van Ooijens mooie vrije trap waarmee hij voor de 5-1 tekende, was een pleistertje op de wonde voor VVV.