Dick Advocaat en John de Wolf ANP

De sportzondag heeft traditiegetrouw een breed aanbod. Schaatsen en eredivisievoetbal zijn vandaag onze hoofdingrediënten.

We zijn toe aan de derde dag van de kwalificatiewedstrijden voor de wereldbeker in Thialf, waar vanaf 13.15 uur de schaatssters op de 5.000 meter het bal openen.

Alle afstanden zijn te volgen via een livestream op NOS.nl, de NOS-app en via NPO Radio 1. In de uitzending van Studio Sport op NPO 1 (vanaf 13.15 uur) worden gedeeltes live uitgezonden, waarbij de analyses door Erben Wennemars worden verzorgd.

Het programma van zondag bij de World Cup schaatsen NOS

Om 12.15 uur staat de eerste wedstrijd van nog vijf te spelen eredivisieduels in speelronde 12 op het programma: FC Emmen tegen Vitesse.

Daarna volgen VVV-Venlo-Feyenoord met een debuterende Dick Advocaat, FC Utrecht-Fortuna Sittard en FC Groningen-Willem II (alle om 14.30 uur). Het slotstuk om 16.45 uur is voor ADO Den Haag tegen Heerenveen.

Alle duels zijn te volgen in het liveblog op NOS.nl en de NOS-app en via flitsen in Langs de Lijn op NPO Radio 1.

Om 19.00 uur zijn op NPO 1 ook de samenvattingen te zien in de eredivisie-uitzending.

Iets eerder, vanaf 18.10 is er in de uitzending van Studio Sport op NPO 1 aandacht voor de eredivisie voor vrouwen met een wedstrijd van koploper PSV tegen VV Alkmaar, de hockeytopper tussen de mannen van Amsterdam en Bloemendaal, de marathon van New York en de veldrit in Ruddervoorde met onder anderen Mathieu van der Poel.

Formule 1

Max Verstappen start in zijn honderdste grand prix vanaf P3. Op het circuit in het Amerikaanse Austin kan Lewis Hamilton zijn zesde wereldtitel pakken.

De race start om 20.10 uur, maar we warmen vanaf omstreeks 19.00 al op in het liveblog op NOS.nl en in de app.

De sportzondag eindigt dan gebruikelijk met Studio Voetbal vanaf 22.30 uur op NPO 1 en NOS.nl. Zeljko Petrovic, Pierre van Hooijdonk, Theo Janssen en Arno Vermeulen schuiven aan tafel bij presentator Sjoerd van Ramshorst.

De uitzendingen van zondag 3 november

12.00 uur Liveblog eredivisie: speelronde 12 NOS.nl en NOS-app
13.10 uur Studio Sport met o.a. schaatsen en voetbal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
13.10 uur Schaatsen: dag 3 WB-kwalificatie NOS.nl en NOS-app
14.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
18.10 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl en NOS-app
19.00 uur Studio Sport Eredivisie NPO 1, NOS.nl en NOS-app
19.00 uur Liveblog Formule 1: GP USA NOS.nl en NOS-app
22.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
22.30 uur Studio Voetbal NPO 1, NOS.nl en NOS-app

STER reclame