NOS Voetbal

Ruime zege Heracles Almelo op PEC Zwolle

Bekijk de samenvatting van Heracles Almelo - PEC Zwolle

Heracles Almelo heeft thuis met 4-0 gewonnen van PEC Zwolle. Door de vijfde zege in zeven duels vindt de ploeg van Frank Wormuth aansluiting met de subtop.

Het voetbal was zo nu en dan niet best. Beide ploegen hadden echter aanvallende intenties en dat vergoedde veel. PEC had de eerste kansen, maar Heracles toonde zich trefzekerder.

Waar Mustafa Saymak namens de bezoekers de lat raakte, schoot Lennart Czyborra beheerst binnen.

Lennart Czyborra

Na de rust stichtte PEC gevaar met een knappe volley van Kenneth Paal en vervolgens was Heracles weer veel gevaarlijker. Silvester van der Water en Joey Konings scoorden uit een mooie aanval en uitblinker Mauro Júnior kreeg ook een goal achter zijn naam.

PEC-trainer John Stegeman: "Ik denk dat we een grote kans krijgen op de gelijkmaker, die maken we niet en dan denk ik dat we weggecounterd worden. Of ik ze iets kwalijk neem? Ja. Dat we deze wedstrijden verliezen", brieste de coach met een Heracles-verleden.

'Christelijke eerste helft'

"We hebben een hele fatsoenlijke, christelijke eerste helft gespeeld. Maar op schakelmomenten worden we kapotgemaakt, doen we niet wat we moeten doen. Maar als we zo blijven spelen zoals in de eerste helft, gaan we echt nog wel punten pakken."

Bekijk hieronder de reacties van PEC-trainer John Stegeman en Heracles-middenvelder Silvester van der Water

Stegeman na 4-0: 'Hadden niet hoeven te verliezen'

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl