Nederland won vorig jaar op het WK met 5-1 van Pakistan ANP

De Nederlandse hockeyers beginnen vanmiddag in Amstelveen aan het tweeluik tegen Pakistan met als inzet een ticket voor de Olympische Spelen.

Een samenvatting van de eerste wedstrijd is om 18.50 uur te zien in het Sportjournaal. Het beslissende tweede duel is morgen vanaf 16.00 uur live te zien bij Studio Sport op NPO 1 en op NOS.nl en de NOS-app.

Eredivisie

De eredivisiezaterdag wordt om 18.30 uur geopend in Tilburg. Hekkensluiter RKC Waalwijk gaat op bezoek bij buurman Willem II en verder staan ook de Limburgse derby Fortuna Sittard - VVV-Venlo, Vitesse - ADO Den Haag en Heracles Almelo - PEC Zwolle op het programma.

Alle duels zijn live te volgen bij Langs de Lijn op NPO Radio 1 en via het liveblog op NOS.nl en in de NOS-app. Samenvattingen van alle wedstrijden zijn vanaf 22.46 uur te zien in de eredivisie-uitzending van Studio Sport op NPO 1.

NOS

En kan Max Verstappen net als de afgelopen twee jaar de Grand Prix van Mexico op zijn naam schrijven? Dat weten we morgenavond pas, maar om 20.00 uur wordt alvast gestreden om poleposition in de kwalificatie.

In Langs de Lijn op NPO Radio 1 zijn live updates te horen en in de late uitzending van Studio Sport (23.42 uur) zijn beelden te zien.

Ünüvar live op Instagram

De voetballers van Oranje onder 17 beginnen zondag aan het WK in Brazilië. Ajacied Naci Ünüvar is een van de blikvangers van het elftal en hij zit vanmiddag klaar om op ons Instagram-account (NOSSport) alle vragen van de kijkers te beantwoorden. Schakel vanaf 15.30 uur in om te kijken.

Insta Live met Naci Ünüvar NOS / ANP

De uitzendingen van zaterdag

15.30 uur Insta Live met Naci Ünüvar Instagram NOS Sport
18.30 uur Liveblog eredivisie NOS.nl en NOS-app
18.50 uur Sportjournaal NPO 1. NOS.nl en NOS-app
19.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
22.46 uur Studio Sport eredivisie NPO 1, NOS.nl en NOS-app
23.42 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl en NOS-app

STER reclame