NOS Voetbal

Stam over handsbal Ié: 'Een vlaag van verstandsverbijstering'

Stam over handsbal Ié: 'Een vlaag van verstandsverbijstering'

"Ik denk een vlaag van verstandsverbijstering", zo beoordeelde Jaap Stam de rare handsbal van Edgar Ié tegen Young Boys die tot een strafschop leidde. "En de tweede penalty was er volgens mij niet één. Daar valt in ieder geval over te discussiëren."

Feyenoord keek in Bern na bijna een halfuur tegen een 2-0 achterstand aan en kwam die niet meer te boven. Daardoor zakten de Rotterdammers van plek één naar vier in groep G van de Europa League.

"Onze beginfase was onwennig en dat viel deels ook te wijten aan het kunstgrasveld. Na de 2-0 pakken we het richting einde eerste helft goed op. In de tweede helft zijn we dominant en de betere ploeg, alleen niet doortastend genoeg", vond Stam.

Toornstra: 'We zitten in de hoek waar de klappen vallen'

Middenvelder Jens Toornstra toonde zich kritisch. "Na rust hadden we wel veel de bal, maar werd er niet veel gecreëerd. Het moet beter, dat heeft iedereen wel gezien. Dit is niet hoe wij zouden moeten spelen."

Over de handsbal van Ié was hij duidelijk. "Niet heel handig, dat weet hij zelf ook. Edgar is er kapot van. We zijn hier niet weggespeeld. Thuis kunnen we van Young Boys winnen."

Zondag wacht eerst Ajax. "Dat wordt een hele lastige wedstrijd, tegen een dominant elftal. Wij zitten nu een beetje in de hoek waar de klappen vallen. We gaan met frisse moed heen. We zullen wel moeten."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl