Riechedly Bazoer Pro Shots
NOS Voetbal

Bazoer na ruzie weggestuurd van training Vitesse

Riechedly Bazoer is woensdag weggestuurd bij de training van Vitesse. Dat gebeurde nadat hij het aan de stok had gekregen met ploeggenoot Jay-Roy Grot, waarna de beide kemphanen door andere spelers uit elkaar moesten worden gehaald. Vitesse heeft het incident bevestigd, maar wil verder niet reageren.

De ruzie zou zijn ontstaan tijdens een partijspel. Na het opstootje volgde een scheldpartij van Bazoer, die daarna door de technische staf van het veld werd gestuurd.

Volgens toeschouwers die tijdens de open training getuige waren van de ruzie riep Bazoer in de richting van Grot: "Ik pak jou nog wel in de kleedkamer", aldus berichtgeving van Omroep Gelderland.

Ook Vitesse-trainer Leonid Sloetski moest het ontgelden. "Fuck off, I don't want to play for your team", zou Bazoer hem hebben toegebeten.

Het is nog niet bekend of en welke sancties er volgen voor de Vitesse-speler.

Niet de eerste keer

Het is niet voor het eerst dat Bazoer bij een club waar hij onder contract staat, is weggestuurd of disciplinair wordt gestraft.

Zo werd hij weggestuurd bij Porto wegens een gebrek aan discipline (hij kwam te laat) en kreeg hij in zijn tijd bij Ajax een disciplinaire straf opgelegd nadat hij niet apart had willen trainen na een blessure.

STER reclame