Kyra Lamberink rijdt vandaag de 500 meter tijdrit in Apeldoorn Pro Shots

De Europese kampioenschappen baanwielrennen in Apeldoorn zijn vandaag toe aan de slotdag. De laatste onderdelen zijn vanaf 14.00 uur rechtstreeks te zien bij Studio Sport op NPO 1, via NOS.nl en in de NOS-app.

Op het programma staan de tijdrit en de koppelkoers voor mannen en vrouwen, met op alle onderdelen Nederlandse deelnemers.

NOS

En er is vandaag meer live wielrennen bij de NOS. In het Zwitserse Bern hebben de veldrijders zich verzameld voor de eerste wereldbekerwedstrijd van het seizoen op Europese bodem.

De wedstrijd voor de vrouwen begint om 13.00 uur en is vanaf de start live te zien op NOS.nl en in de NOS-app. Studio Sport schakelt op NPO 1 rond 13.15 uur naar de koers. De mannen starten om 14.30 uur en ook die wedstrijd is in zijn geheel te volgen via een livestream op NOS.nl en in de NOS-app.

Vier keer eredivisie

In de eredivisie worden vanmiddag vier wedstrijden gespeeld. PEC Zwolle begint om 12.15 uur tegen ADO Den Haag en om 16.45 uur sluiten Feyenoord en Heracles Almelo speelronde 10 af in Rotterdam.

Alle actie is te volgen in het liveblog op NOS.nl en in de NOS-app en (vanaf 14.00 uur) bij de Langs de Lijn op NPO Radio 1. De samenvattingen (ook van de andere wedstrijden van het weekend) zijn vanaf 19.00 uur te zien op NPO 1 bij Studio Sport Eredivisie.

In Studio Voetbal (vanaf 22.45 uur op NPO 1) bespreekt presentator Sjoerd van Ramshorst het belangrijkste voetbalnieuws van afgelopen week met NOS-commentator Arno Vermeulen, scheidsrechter Danny Makkelie en oud-voetballers Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart.

Marathon, hockey en rugby

In Studio Sport (vanaf 18.10 uur op NPO 1) verder ook aandacht voor de marathon van Amsterdam (met een recordpoging van Abdi Nageeye), Oranje-Rood tegen Kampong in de hoofdklasse hockey voor vrouwen, de MotoGP in Japan en de WK rugby.

De uitzendingen van zondag 20 oktober

12.00 uur Liveblog eredivisie: speelronde 10 NOS.nl en NOS-app
13.00 uur WB veldrijden: Bern (vrouwen) NOS.nl en NOS-app
13.10 uur Studio Sport met o.a. EK baanwielrennen NPO 1, NOS.nl en NOS-app
14.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
14.30 uur WB veldrijden: Bern (mannen) NOS.nl en NOS-app
18.10 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl en NOS-app
19.00 uur Studio Sport Eredivisie NPO 1, NOS.nl en NOS-app
22.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
22.45 uur Studio Voetbal NPO 1, NOS.nl en NOS-app

STER reclame