NOS NieuwsAangepast

Trouwstoet eindigt voor Lamborghini tegen paal

Een peperdure Lamborghini die deel uitmaakte van een trouwstoet is gisteravond in Maasdijk zwaar beschadigd geraakt bij een ongeluk. De Lamborghini Huracán Spyder, met een nieuwwaarde van ruim 3 ton, kwam volgens lokale media met hoge snelheid een kruising opgereden en raakte daar een bestelauto. De sportwagen kwam vervolgens tot stilstand tegen een paal.

De Lamborghini raakte flink beschadigd:

Lamborghini knalt tegen verkeersbord

Na de botsing was er een opstootje. Een van de deelnemers van de trouwstoet zou de inzittende van de bestelauto, een beveiliger, in haar gezicht hebben gespuugd. De politie heeft een persoon aangehouden.

De politie heeft beide voertuigen meegenomen. Volgens de lokale omroep WOS is de bewuste kruising in Maasdijk "berucht".

'Heel ongelukkig'

De gehuurde Lamborghini en de bestelauto hebben flinke schade aan de voorkant. Alleen al bij de sportwagen loopt de schade in de tienduizenden euro's, verwacht de eigenaar.

De verhuurder is "heel ongelukkig" met de gang van zaken. "Ik heb dit nog nooit meegemaakt", reageert hij telefonisch. De Lamborghini was gehuurd door de bruidegom.

Wie er bij het ongeluk achter het stuur zat, wordt onderzocht. Daarvan hangt ook af bij wie de rekening terechtkomt.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl