Het Nederlands elftal gaat op de foto voor het duel met Noord-Ierland
NOS Sport

De sport van zondag bij de NOS

Het is een lange en diverse sportzondag vandaag bij de NOS. Op het programma staan onder andere turnen (toestelfinales bij de WK), voetbal (EK-kwalificatieduel Wit-Rusland-Nederland), Formule 1 (GP van Japan) en boksen (Nouchka Fontijn in de WK-finale).

Om 18.00 uur speelt het Nederlands elftal in Minsk het EK-kwalificatieduel met Wit-Rusland. De uitzending van Studio Sport op NPO 1 (en via NOS.nl en NOS-app) begint al om 17.25 uur. Tom Egbers blikt vooruit met analisten en oud-voetballers Pierre van Hooijdonk en Theo Janssen.

Studio Voetbal

De wedstrijd is ook te volgen in een liveblog op NOS.nl, in de NOS-app en via Langs de Lijn (vanaf 14.00 uur) op NPO Radio 1. Later op de avond wordt in Studio Voetbal (22.35 uur op NPO 1) teruggeblikt op het duel met voetbaljournalist Kees Jansma, voetbaltrainer Peter Hyballa, Van Hooijdonk en Janssen.

Simone Biles (22): met afstand de beste turnster aller tijden

In het Duitse Stuttgart worden bij de WK turnen de laatste medailles verdeeld. Op het programma staan de toestelfinales op de onderdelen sprong (m), balk (v), brug (m), vloer (v) en rek (m). De Amerikaanse Simone Biles, die gisteren haar zeventiende WK-goud veroverde, kan nog twee plakken in die kleur aan haar prijzenkast toevoegen.

De finales zijn van begin tot eind te volgen in Studio Sport (vanaf 13.10 uur op NPO 1, NOS.nl en in de NOS-app), met Dione de Graaff en oud-turnster Céline van Gerner.

Zondagochtend

Op het circuit van Suzuka wordt vanochtend (vanaf 7.00 uur) de Grand Prix van Japan gereden. De race is rechtstreeks te volgen in een liveblog op NOS.nl en in de NOS-app.

In Rusland bokst Nouchka Fontijn tegen Lauren Price uit Wales in de WK-finale van de klasse tot 75 kilogram. Een samenvatting van de wedstrijd volgt in Studio Sport (vanaf 13.10 uur op NPO 1).

De uitzendingen van zondag 13 oktober

Tijd Wat? Waar?
6.00 uur Liveblog Formule 1: GP van Japan NOS.nl en NOS-app
13.10 uur Studio Sport: met o.a. WK turnen (toestelfinales) NPO 1, NOS.nl en NOS-app
14.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
17.00 uur Liveblog EK kwalificatie: Wit-Rusland-Nederland NOS.nl en NOS-app
17.25 uur EK kwalificatie (m): Wit-Rusland-Nederland NPO 1, NOS.nl en NOS-app
22.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
22.35 uur Studio Voetbal NPO 1, NOS.nl en NOS-app

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl