ANP

Dit weekend stond in het teken van de topper in de eredivisie tussen PSV en Ajax. De wedstrijd eindigde in 1-1. Arno Vermeulen blikt met Jeroen Elshoff, Jan Roelfs en Arman Avsaroglu uitgebreid terug. De commentatoren hadden vooraf meer verwacht van de wedstrijd.

Elshoff was uiteindelijk niet erg verrast door het wedstrijdverloop. "Beide ploegen hebben gedaan waar ze goed in waren. De één had de bal en de ander wacht."

Avsaroglu ging met een teleurgesteld gevoel naar huis. "Ik had me heel erg verheugd op de aanvallende kracht van beide ploegen. Je hoopt dat zij hun topvorm etaleren, maar zo'n wedstrijd was het niet." Elshoff gaat daarin nog een stapje verder: "De cowboys van PSV schoten met neppistooltjes."

De commentatoren gaan ook uitgebreid in op het grote verval bij Feyenoord in wedstrijden. De Rotterdammers gaven dit weekend tegen FC Emmen een snelle 2-0 voorsprong uit handen en sleepten ternauwernood een 3-3 gelijkspel uit het vuur. Avsaroglu denkt dat de selectie van Feyenoord gebaat zou zijn met een bezoek aan de psycholoog. "Het oogt labiel. Je ziet de vertwijfeling en de angst in de ogen van sommige spelers."

STER reclame