Dusan Tadic viert de overwinning op APOEL Nicosia ProShots
NOS Sport Sport algemeen

De sport van dinsdag bij de NOS

Na de halvefinaleplaats van vorig seizoen kijkt Ajax vol spanning uit naar het nieuwe seizoen in de Champions League. Vanavond is de eerste wedstrijd in het hoofdtoernooi.

Het Franse Lille is in de Johan Cruijff Arena de eerste tegenstander in poule H, waarin Chelsea en Valencia de andere opponenten zijn. Om te overwinteren moeten de Amsterdammers in hun groep bij de eerste twee eindigen.

De wedstrijd tussen Ajax en Lille begint om 21.00 uur. In Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1 doen we verslag van het duel, dat ook van begin tot eind is te volgen in het liveblog op NOS.nl en in de NOS-app. Beelden van de wedstrijd zijn te zien in het late Journaal rond middernacht op NPO 1.

Titelhouder Liverpool

Naast het duel van Ajax staan er nog zeven wedstrijden op het programma. Zo speelt titelhouder Liverpool tegen Napoli, neemt Barcelona het op tegen Borussia Dortmund en krijgt Olympique Lyonnais bezoek van FC Zenit.

De Nederlandse volleyballers ANP

De Nederlandse volleyballers hopen, eveneens in Amsterdam, de draad weer op te pakken na de nederlaag tegen Polen van afgelopen zondag. In de vierde wedstrijd op het Europees kampioenschap is het nog puntloze Estland de tegenstander.

Via een stream is het duel van Oranje rechtstreeks te bekijken op NOS.nl en in de NOS-app. Iets na middernacht is er op NPO 1 nog een extra uitzending van Studio Sport met daarin een lange samenvatting van het duel.

Uitzendingen dinsdag 17 september

18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
20.00 uur EK volleybal: Estland-Nederland NOS.nl en NOS-app
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2
00.10 uur Studio Sport NPO 1

STER reclame