Erick Gutiérrez geblesseerd
NOS Voetbal

Tegenvaller voor Van Bommel: breuk in rechterhand voor Gutiérrez

Opnieuw een tegenvaller voor PSV-trainer Mark van Bommel. Erick Gutiérrez staat door een breukje in zijn rechterhand voorlopig aan de kant. De middenvelder van PSV liep de blessure op tijdens een training van de Mexicaanse nationale ploeg in New Jersey.

Na overleg tussen de medische staf van de Mexicaanse ploeg en die van PSV is besloten dat Gutiérrez in Mexico-Stad wordt geopereerd. Hoe lang hij uit roulatie zal zijn, is niet duidelijk.

Vitesse, Sporting én Ajax

PSV krijgt zaterdag Vitesse op bezoek, waarna thuiswedstrijden volgen tegen Sporting Portugal (Europa League, donderdag 19 september) en Ajax (zondag 22 september).

Met Gutiérrez, dit seizoen een vaste waarde op het middenveld, ziet Van Bommel opnieuw een waardevolle kracht uit zijn selectie wegvallen. Eerder al liepen aanvaller Sam Lammers en middenvelder Gastón Pereiro zware blessures op, waardoor zij voorlopig niet inzetbaar zijn.

Gutiérrez was afgelopen vrijdag nog trefzeker in de met 3-0 gewonnen oefenwedstrijd van Mexico tegen de Verenigde Staten. Hij maakte het tweede doelpunt.

Erick Gutiérrez blij met zijn treffer tegen de Verenigde Staten

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl