Paul Pogba

Puntenverlies Manchester United; Pogba faalt weer vanaf de stip

Manchester United heeft in de Premier League gelijkgespeeld bij Wolverhampton Wanderers (1-1). Na twee competitieronden zijn alleen Liverpool en Arsenal nog zonder puntenverlies.

United, vorige week nog met 4-0 winnend van Chelsea, heerste in de eerste helft. Na een vlotte aanval speelde Marcus Rashford Anthony Martial in het strafschopgebied aan en die liet keeper Rui Patrico kansloos met een hard schot in de bovenhoek.

De Franse aanvaller leek even later op weg naar de 2-0, maar ging op de bal staan.

Wolverhampton beet na rust wel van zich af. Kort nadat Jimenez al op de paal had gekopt, viel de 1-1. Rúben Neves krulde na een cornervariant knap binnen.

Pogba wordt schlemiel

Beide teams kregen daarna kansen op meer en de beste was voor United. Paul Pogba zag zijn penalty gekeerd worden door Patrico.

Het was voor Pogba al zijn vierde misser van de elf strafschoppen die hij in de Premier League heeft mogen nemen.