Mark van Bommel
NOS Voetbal

NOS Voetbalpodcast #55: 'De carrière van Van Bommel begint nu pas'

Een nieuw voetbalseizoen is begonnen en dat betekent ook dat de NOS Voetbalpodcast weer terug is. Deze week schuiven Jeroen Grueter, Andy Houtkamp en Jan Roelfs aan bij presentator Arno Vermeulen. Zij bespreken het afgelopen voetbalweekend.

Uiteraard komt het puntverlies van de traditionele topdrie aan bod en wordt er dieper ingegaan op de situatie bij Feyenoord. Ook de slechte week van PSV komt aan bod.

Mark van Bommel

De Eindhovenaren verloren de Johan Cruijff-schaal van Ajax, werden door FC Basel uitgeschakeld in de voorronde van de Champions League en speelden gelijk tegen FC Twente in de competitie. Roelfs ziet dat trainer Mark van Bommel nog niet de juiste formatie gevonden heeft.

"Het is absoluut zoeken voor Van Bommel. Het is een klap dat de Champions League gemist is en dat ettert door. De carrière van Van Bommel begint nu pas", aldus Roelfs.

"Nu wordt hij met de neus op de feiten gedrukt in wat van hem verlangd wordt bij een topclub. Hij wordt nu getest als coach."

Vermeulen kan zich vinden in de analyse van Roelfs. "Ik heb er een slecht gevoel bij. Het kan zomaar binnen een paar maanden helemaal mislopen."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl