Novak Djokovic
NOS Sport

De sport van woensdag bij de NOS

De Tour de France gaat verder met de vijfde etappe en op Wimbledon zijn vanaf 14.00 uur de kwartfinales van het mannentoernooi. Alle grote namen komen in actie: titelverdediger Novak Djokovic, achtvoudig winnaar Roger Federer en Rafael Nadal.

Beelden van de kwartfinales in Londen zijn te zien in het Sportjournaal om 18.45 uur op NPO 1 en in Nieuwsuur om 22.30 uur op NPO 2.

In het Sportjournaal laten we ook een samenvatting zien van de zesde etappe van de Giro Rosa. De tijdrit van twaalf kilometer lijkt een kolfje naar de hand van Annemiek van Vleuten, die dinsdag naar de overwinning én het roze stoof en vandaag voor het eerst in de leiderstrui start.

Klimmen in de Tour

In de Tour wordt het, in tegenstelling tot het redelijk vlakke parcours van de afgelopen dagen, klimmen geblazen. De etappe van 175 kilometer gaat van Saint-Dié-des-Vosges naar Colmar over kronkelende wegen en korte gecategoriseerde klimmetjes.

Het profiel van de vijfde etappe van de Tour

De tv-uitzending begint om 14.10 uur op NPO 1. Alles zal ook te zien zijn via NOS.nl en de NOS-app. Op de site en in de app is ook het koersverloop te volgen via het liveblog. Om 14.00 uur klinkt op NPO Radio 1 de openingstune voor Radio Tour de France.

Om 22.17 uur wordt er uitgebreid teruggeblikt in De Avondetappe op NPO 1. Dione de Graaff ontvangt de oud-wielrenners Danny Nelissen en Henk Lubberding en sportmarketeer Bob van Oosterhout.

Uitzendingen

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
14.00 uur Radio Tour de France NPO Radio 1
14.10 uur Tour de France: etappe 5 NPO 1, NOS.nl en NOS-app
18.47 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.17 uur De Avondetappe NPO 1, NOS.nl en NOS-app
22.30 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2
23.59 uur Sport in late Journaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl