Bloemendaal viert een goal tegen Rotterdam in oktober 2018 Pro Shots

Kampong en Bloemendaal treffen elkaar woensdagavond in Utrecht voor de eerste keer in de strijd om het landskampioenschap in de hoofdklasse hockey. De wedstrijd is vanaf 20.30 uur live te volgen bij Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1. Een samenvatting is te zien in Nieuwsuur (22.40 uur, NPO 2).

Zaterdag staat de tweede in de best-of-3-serie op het programma in Bloemendaal. Een eventueel derde wedstrijd wordt zondag gespeeld.

Verder volop aandacht voor de returns in de halve finales van de play-offs om promotie/degradatie: om 18.30 uur FC Den Bosch-Go Ahead Eagles en Excelsior-RKC Waalwijk en om 20.45 uur Sparta Rotterdam-TOP Oss en De Graafschap-SC Cambuur.

In Langs de Lijn En Omstreken en in ons liveblog op NOS.nl en in de NOS-app houden we de laatste ontwikkelingen bij.

11de etappe Giro

De Giro d'Italia gaat verder met de elfde etappe, van Carpi naar Novi Ligure. De etappe is te volgen in een liveblog op NOS.nl en in de NOS-app. In het Sportjournaal (18.45 uur, NPO 1) volgt de samenvatting.

Etappe 11 Giro d'Italia NOS

In Langs de Lijn En Omstreken bellen we, zoals elke avond rond 22.45 uur, met Michiel Elijzen, ploegleider van Team Sunweb.

Verder zijn we bij de presentatie van de biografie van Keje Molenaar, genaamd Meesterlijk, in Volendam. Het boek werd geschreven door de vorig jaar overleden Bert Nederlof en voltooid door sportjournalist Yoeri van den Busken.

Uitzendingen woensdag

13.10 uur Lunchjournaal NPO1
18.45 uur Sportjournaal NPO1, NOS.nl, NOS-app
20.30 uur Langs de Lijn en Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2, NOS.nl, NOS-app

STER reclame