Jort van der Sande kopt FC Den Bosch op voorsprong Pro Shots

Doelpunten, kansen, een afgekeurde prachtgoal, een gemiste strafschop; de aanwezigen bij Go Ahead Eagles-FC Den Bosch kregen waar voor hun geld. Het treffen eindigde in 2-2, waardoor de tweekamp nog allesbehalve beslist is.

Den Bosch kwam tweemaal op voorsprong, dankzij treffers van Jort van der Sande (0-1) en Luuk Brouwers (1-2). Jeroen Lelieveld (1-1) en Jaroslav Navratil (2-2) maakten verdiend gelijk.

Bij een 1-2 tussenstand vond ook Go Ahead-spits Thomas Verheijdt op prachtige wijze het doel, de volgetatoeëerde Hagenaar knalde van afstand in de bovenhoek, maar hij kreeg de bal van een ploeggenoot die buitenspel stond.

Even daarna zag Go Ahead twee keer een bal van de lijn gehaald worden, voordat Navratil de 2-2 binnenschoot.

Gemiste strafschop

Een kwartier voor tijd kreeg Paco van Moorsel dé kans om Go Ahead Eagles de dikverdiende zege te bezorgen, maar Den Bosch-doelman Wouter van der Steen keerde zijn strafschop, waarna Van Moorsel de rebound over schoot.

Woensdag is de return in Den Bosch. De winnaar van de tweekamp plaatst zich voor de finale van de play-offs om promotie/degradatie, waarin RKC Waalwijk of Excelsior de tegenstander is.

Statistieken

STER reclame