Pro Shots

Ondanks een dopingschorsing tot december heeft Badr Hari de wereldtitel zwaargewicht bij kickboksbond Glory nog lang niet uit zijn hoofd gezet. De 34-jarige Nederlandse Marokkaan heeft zijn contract bij Glory met drie jaar verlengd.

Rico Verhoeven is de onbetwiste wereldkampioen bij Glory. Al jaren. Hari, die al in 2007 kampioen werd in de befaamde K1-klasse, daagde hem in december 2016 uit, maar moest het gevecht staken vanwege een gebroken arm. Tot een nieuwe ontmoeting kwam het daarna niet meer.

Hari: tijd om troon weer in te nemen

"Beste fans, ik had beloofd dat 2019 ons jaar zou worden. Ik kan melden dat ik een contract voor zes gevechten heb getekend bij Glory. Het is tijd om mijn troon weer in te nemen", aldus Hari op Instagram.

Hari werd vorig jaar maart betrapt op het gebruik van verboden middelen, na zijn gewonnen partij tegen Hesdy Gerges in Ahoy. Zijn 19 maanden durende schorsing ging toen direct in, waardoor hij in december van dit jaar alweer in actie kan komen.

Nu moet Verhoeven nog tekenen

Al die tijd dat Hari niet mocht kickboksen is hij wel blijven trainen. Het wachten is nu op het moment dat ook Verhoeven een nieuw contract tekent bij Glory. De regerend wereldkampioen probeert een acteercarrière van de grond te krijgen, maar lijkt daarnaast ook klaar te zijn voor een nieuw gevecht.

STER reclame